Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

КОРНБРОД

БРАШНО Т-500, ИНТЕГРАЛНА СМЕСА (интегрално пченично брашно, пченично брашно Т-500, брашно од соја, сончоглед, ленено семе), СЕМКИ ОД ТИКВА, ПОДОБРУВАЧ ЗА КВАСНИ ТЕСТА (растителна маст (палмина и од репа), шеќер, немасно млеко, сурутка во прав, лецитин од репка, декстроза, готварска сол, аскорбинска киселина), ПЕКАРСКИ КВАСЕЦ, РАСТИТЕЛНО МАСЛО, ГОТВАРСКА СОЛ, ПОДОБРУВАЧ ЗА ЗАМРЗНАТИ ТЕСТА (пченични: брашно, слад, влакна, глутен, лецитин од репка, стабилизатор, шеќер, аскорбинска киселина, ензими)