Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

КОЛ ПИТА СО ПРАЗ

БРАШНО Т-500, ПРАЗ, МАСТ ИНДУСТРИСКА, РАСТИТЕЛНО МАСЛО, ГОТВАРСКА СОЛ, ЗАЧИН, БИБЕР МЕЛЕН