Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

КОЛ ПИТА СО СПАНАЌ И УРДА

БРАШНО Т-500, МЕШАНА УРДА (млечна, растителна), СПАНАЌ, РАСТИТЕЛНО МАСЛО, ГОТВАРСКА СОЛ, МАСТ ИНДУСТРИСКА