Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

КОМОПИЦА СО СЛАНИНА, ПАВЛАКА И КАШКАВАЛ

БРАШНО Т-500, СВИНСКА СЛАНИНА, ЈАЈЦА, КАШКАВАЛ (растителен), КУЛЕН, ПАВЛАКА, РАСТИТЕЛНО МАСЛО, ПЕКАРСКИ КВАСЕЦ, СУСАМ, ШЕЌЕР, ГОТВАРСКА СОЛ, ПОДОБРУВАЧ (брашно од соја, противзгуснувач, емулгатори, декстроза, бабрено пченично брашно Т-550, состојки за третирање на брашно, ензими)