Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

ОТВОРЕНА ПИЦА СО КУЛЕН, КАШКАВАЛ И МАСЛИНКА

БРАШНО Т-500, КАШКАВАЛ (растителен), СВИНСКИ КУЛЕН, КЕЧАП, МАСЛИНКА, РАСТИТЕЛНО МАСЛО, ПЕКАРСКИ КВАСЕЦ, ОРИГАНО, ШЕЌЕР, ГОТВАРСКА СОЛ, ЗАЧИН, ПОДОБРУВАЧ (брашно од соја, противзгуснувач, емулгатори, декстроза, бабрено пченично брашно Т-550, состојки за третирање на брашно, ензими)