Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

ПАСТРМАЈЛИЈА МОРСКА

ТУНА , БРАШНО Т-500, КЕЧАП, МАСЛИНКА, РАСТИТЕЛНО МАСЛО, КРОМИД, МАГДОНОС СВЕЖ, ПЕКАРСКИ КВАСЕЦ, ШЕЌЕР, ГОТВАРСКА СОЛ, ПОДОБРУВАЧ (брашно од соја, противзгуснувач, емулгатори, декстроза, бабрено пченично брашно Т-550, состојки за третирање на брашно, ензими)