Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

КОМОПИЦА СО ШУНКА, КУЛЕН И КАШКАВАЛ

БРАШНО Т-500, ЈАЈЦА, КАШКАВАЛ (растителен), ШУНКА, КУЛЕН, РАСТИТЕЛНА ПАВЛАКА, РАСТИТЕЛНО МАСЛО, СУСАМ, ШЕЌЕР, ГОТВАРСКА СОЛ, ПОДОБРУВАЧ (брашно од соја, противзгуснувач, емулгатори, декстроза, бабрено пченично брашно Т-550, состојки за третирање на брашно, ензими)