Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

ЛЕБ НОН Е

БРАШНО Т-500, ПЕКАРСКИ КВАСЕЦ, ПОДОБРУВАЧ БЕЗ Е-БРОЈ (пченично брашно од крупник, суво кисело ржано тесто (ржано брашно, стартер), сладно брашно од крупник, прекрупа од цело зрно на крупник, пченичен глутен, готварска сол, ржано сладно брашно, сурутка во прав, згуснувач, шекер, сладен екстракт јачменов слад, вода), пченични трици, емулгатор, концентрат од грозје, агенс за третирање на брашно, ензими), ГОТВАРСКА СОЛ