Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

ПИЦА ВЕГЕТАРИЈАНА ТИКВИЦА

БРАШНО Т-500, ДОМАТИ, ТИКВИЦА, КАШКАВАЛ (растителен), ПИПЕРКИ, КЕЧАП, МАСЛИНКА, ПЕЧУРКИ, РАСТИТЕЛНО МАСЛО, ПЕКАРСКИ КВАСЕЦ, ШЕЌЕР, ГОТВАРСКА СОЛ