Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

ПИЦА ОТВОРЕНА СО ШУНКА, КАШКАВАЛ И ПЕЧУРКИ

БРАШНО Т-500, ШУНКА (пилешка), КАШКАВАЛ (растителен), ПЕЧУРКИ, КЕЧАП, РАСТИТЕЛНО МАСЛО, ГОТВАРСКА СОЛ