Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

ПИЦА ПАРЧЕ КУЛЕН

БРАШНО Т-500, СВИНСКИ КУЛЕН, КАШКАВАЛ (растителен), ПЕЧУРКИ, ПИЛЕШКА ШУНКА, КЕЧАП, МАСЛИНКА, РАСТИТЕЛНО МАСЛО, ЗИМОТО, ОРИГАНО, ПЕКАРСКИ КВАСЕЦ, ЗАЧИН, ШЕЌЕР, ГОТВАРСКА СОЛ, ПОДОБРУВАЧ (брашно од соја, противзгуснувач, емулгатори, декстроза, бабрено пченично брашно Т-550, состојки за третирање на брашно, ензими)