Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

ПИЦА ПАРЧЕ КАПРИЧИОЗА

БРАШНО Т-500, РАСТИТЕЛНО МАСЛО, КЕЧАП, ПИЛЕШКА ШУНКА, ШЕЌЕР, ПЕКАРСКИ КВАСЕЦ, ЗАЧИН, ОРИГАНО, ГОТВАРСКА СОЛ, ПЕЧУРКИ, КАШКАВАЛ (растителен), ПОДОБРУВАЧ (брашно од соја, противзгуснувач, емулгатори, декстроза, бабрено пченично брашно Т-550, состојки за третирање на брашно, ензими)