Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

ПИЦА ВЕГЕТАРИЈАНА МОДАР ПАТЛИЏАН

БРАШНО Т-500, МОДАР ПАТЛИЏАН, ДОМАТИ, МЕШАНА УРДА (млечна урда, растителна урда), ПИПЕРКИ, КЕЧАП, РАСТИТЕЛНО МАСЛО, ПЕКАРСКИ КВАСЕЦ, ГОТВАРСКА СОЛ, ШЕЌЕР, ПОДОБРУВАЧ (брашно од соја, противзгуснувач, емулгатори, декстроза, бабрено пченично брашно Т-550, состојки за третирање на брашно, ензими)