Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

ПРОЈА ПЧЕНКАРНА СО СПАНАЌ И УРДА

БРАШНО Т-500, ПЧЕНКАРНО БРАШНО, КРАВЈИ ЈОГУРТ, РАСТИТЕЛНО МАСЛО, ЈАЈЦА, МЕШАНО СИРЕЊЕ (млечно, растително), СПАНАЌ, СУСАМ, ПРАШОК ЗА ПЕЦИВО, ГОТВАРСКА СОЛ