Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

ПЧЕНКАРНА ПИТА СО ПРАЗ

БРАШНО Т-500, ПРАЗ, МАРГАРИН (билни масти и масла 80%, вода, шекер, сол, емулгатор, лецитин Е-322, лимонска киселина, арома, бета каротен, конзерванс), ПЧЕНКАРНА СМЕСА (екструдирано пченкарно жито, пченично брашно Т-550, пченичен глутен, сол, емулгатор, агенс за третман на брашно, ензими), РАСТИТЕЛНО МАСЛО, ПЕКАРСКИ КВАСЕЦ, ГОТВАРСКА СОЛ, ШЕЌЕР, ЗАЧИН, БИБЕР МЕЛЕН