Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

РОЛ ПИЦА СТЕК

ПИЛЕШКО МЕСО, БРАШНО Т-500, КАШКАВАЛ (растителен), КОМПИРОВА СМЕСА, ЗЕЛЕНА САЛАТА, ЈАЈЦА, ПЕЧУРКИ, КЕЧАП, ПАВЛАКА (растителна), РАСТИТЕЛНО МАСЛО, ШЕЌЕР, СУСАМ, ПЕКАРСКИ КВАСЕЦ, ОРИГАНО, ГОТВАРСКА СОЛ, ЗАЧИН