Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

САЛИН ПИТА СО ПРАЗ, МАСЛИНКИ И УРДА

ЈАЈЦА, КРАВЈИ ЈОГУРТ, БРАШНО Т-500, ПЧЕНКАРНО БРАШНО, ПРАЗ, МЕШАНО СИРЕЊЕ (млечно, растително), РАСТИТЕЛНО МАСЛО, МАСЛИНКА, ШУНКА (пилешка), ПРАШОК ЗА ПЕЦИВО, ГОТВАРСКА СОЛ