Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

РОЛ ПИЦА КУЛЕН

КАШКАВАЛ (растителен), БРАШНО Т-500, КУЛЕН (свински), ТИКВИЦА, КЕЧАП, ПЧЕНКАРНА СМЕСА (екструдирано пченкарно жито, пченично брашно Т-550, пченичен глутен, сол, емулгатор, агенс за третман на брашно, ензими), ПИПЕРКИ, ЗЕЛЕНА САЛАТА, ЈАЈЦА, ШЕЌЕР, МАСЛИНКА, РАСТИТЕЛНО МАСЛО, ПОСИП ЛУКЧЕ (сусам, лен, лук во прав, сол), ОРИГАНО, ПЕКАРСКИ КВАСЕЦ, ГОТВАРСКА СОЛ, ПОДОБРУВАЧ (брашно од соја, противзгуснувач, емулгатори, декстроза, бабрено пченично брашно Т-550, состојки за третирање на брашно, ензими)