Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

ПЧЕНКАРНА ПИТА СО СПАНАЌ И УРДА

БРАШНО Т-500, МАРГАРИН (билни масти и масла 80%, вода, шекер, сол, емулгатор, лецитин Е-322, лимонска киселина, арома, бета каротен, конзерванс), МЕШАНА УРДА (млечна урда, растителна урда), СПАНАЌ, ПЧЕНКАРНА СМЕСА (екструдирано пченкарно жито, пченично брашно Т-550, пченичен глутен, сол, емулгатор, агенс за третман на брашно, ензими), РАСТИТЕЛНО МАСЛО, ПЕКАРСКИ КВАСЕЦ, ГОТВАРСКА СОЛ, ШЕЌЕР