Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

СУКАНА ПИТА СО ПРАЗ

БРАШНО Т-500, ПРАЗ, РАСТИТЕЛНО МАСЛО, ПЧЕНКАРНО БРАШНО, ГОТВАРСКА СОЛ, ЗАЧИН, ПЕКАРСКИ КВАСЕЦ, БИБЕР МЕЛЕН