Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

СУКАНА ПИТА СО УРДА

БРАШНО Т-500, МЕШАНА УРДА (млечна урда, растителна урда), РАСТИТЕЛНО МАСЛО, ПЧЕНКАРНО БРАШНО, ГОТВАРСКА СОЛ, ПЕКАРСКИ КВАСЕЦ