Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

ТОРТИЉА СО ПИЛЕШКИ СТЕК

БРАШНО Т-500, ПИЛЕШКО МЕСО, КАШКАВАЛ (растителен), РАСТИТЕЛНО МАСЛО, ПАВЛАКА (растителна), ПЕЧУРКИ, ПЕКАРСКИ КВАСЕЦ, ГОТВАРСКА СОЛ, ШЕЌЕР