Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

ЛЕБ СО КАШКАВАЛ

БРАШНО Т-500, КАШКАВАЛ, О-ТЕНТИК СМЕСА (дехидрирано кисело тесто, антиоксиданс: аскорбинска киселина, ензим, пченично брашно и ржано брашно), ГОТВАРСКА СОЛ, РАСТИТЕЛНО МАСЛО