Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

ТОРТИЉА СО КУЛЕН

БРАШНО Т-500, КУЛЕН (свински), КАШКАВАЛ (растителен), РАСТИТЕЛНО МАСЛО, МАРГАРИН (билни масти и масла 80%, вода, шекер, сол, емулгатор, лецитин Е-322, лимонска киселина, арома, бета каротен, конзерванс), ПАВЛАКА (растителна), ПЕКАРСКИ КВАСЕЦ, ГОТВАРСКА СОЛ, ШЕЌЕР