Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

СУКАНА ПИТА СО ЗЕЛКА

БРАШНО Т-500, ЗЕЛКА, РАСТИТЕЛНО МАСЛО, ПЧЕНКАРНО БРАШНО, ГОТВАРСКА СОЛ, ПЕКАРСКИ КВАСЕЦ