Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

СТАПЧЕ СО УРДА

ГОТОВИ КОРИ (брашно т-500, готварска сол), МЕШАНА УРДА (млечна, растителна), ЈАЈЦА, РАСТИТЕЛНО МАСЛО, ГОТВАРСКА СОЛ, ПРАШОК ЗА ПЕЧИВО