Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

СОЛЕ ПИТА ПЧЕНКАРНА СО КУЛЕН

БРАШНО Т-500, КАШКАВАЛ (растителен), ПЧЕНКАРНА СМЕСА (екструдирано пченкарно жито, пченично брашно Т-550, пченичен глутен, сол, емулгатор, агенс за третман на брашно, ензими), ПИПЕРКИ, РАСТИТЕЛНО МАСЛО, КУЛЕН (свински), ПЕКАРСКИ КВАСЕЦ, ЈАЈЦА, ГОТВАРСКА СОЛ, ШЕЌЕР