Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

ПИЛЕШКО СО ПРАЗ

ПИЛЕШКО МЕСО, БУКОВЕЦ, ПРАЗ, МАСЛО, ЗАЧИН, СОЛ