Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

МАКЕДОНСКО МАКАЛО

Состав: компир, праз, пиперки, масло, зачин, сол, магданос, лук