Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

МРСНА И ПОСНА САРМА

Состав: праз, кромид, сол, масло, црвен пипер, зачин, бибер, зелка, ориз