Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

МИНХЕНСКИ

БРАШНО Т-500, РЖАНО БРАШНО, ПЕКАРСКИ КВАСЕЦ, ГОТВАРСКА СОЛ, ПРЖЕНО РЖАНО БРАШНО (бабрено пченично брашно Т-1600, јачменов слад, пржено пченично сладно брашно), ЈАЧМЕНОВ СЛАД, ГЛУТЕНСКИ ДОДАТОК (пченичен глутен, материја за третирање на брашно, ензими), РАСТИТЕЛНО МАСЛО