Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

МУСАКА СО МЕЛЕНО МЕСО

Состав: мелено месо, јунешко месо, компир, јајца, млеко, сол, масло, зачин, црвен пипер