Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

ПИЛАВ СО ПЧЕНКА И МАСЛИНКИ

Состав: ориз, масло, сол, пченка, маслинка