Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

ПИЛЕШКИ КОПАНЧИЊА СО МЕД

Состав: пилешки крилца, сенф, мед, масло, зачин, оригано, бибер мелен