Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

ПИЛЕШКИ СТЕК НА СКАРА

Состав: стек пилешки, масло, сенф, лимонов сок, зачин, сол