Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

ПИЛЕШКО ВО КАРИ СОС

Состав: пилешко месо, павлака за готвење, млеко, масло, зачин, павлака, кари зачин