Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

ПОЛНЕТИ БАБУРИ СО МЕЛЕНО МЕСО

Состав: пиперки, мелено месо, масло, макданос, доматно пире, ориз, домати, кромид, зачин, црвен пипер, сол, бибер мелен