Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

ПОЛНЕТО ПИЛЕШКО

Состав: пилешко месо, кашкавал, кисела крставица, врат, печурки, сенф, масло, зачин