Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

РИЖОТО

Состав: ориз, морков, грашпк, пченка, масло, зачин, ловоров лист, маргарин, лимон