Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

СВИНСКО ПЕЧЕЊЕ

Состав: свинско месо, морков, масло, зачин, сол