Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

ПЧЕНКАРЕН ЛЕБ ГОЛЕМ

БРАШНО Т-500, ПЕКАРСКИ КВАСЕЦ, РАСТИТЕЛНО МАСЛО, ПЧЕНКАРНА СМЕСА (екструдирано пченкарно жито, пченично брашно Т-550, пченичен глутен, готварска сол, емулгатор, агенс за третман на брашно, ензими), ПЧЕНКАРЕН ПОСИП (обработени пченкарни зрна), ПОДОБРУВАЧ (соино брашно, материја за спречување на згрутчување, емулгатори, декстроза, материи за третирање на брашно, бабрено пченично брашно, ензими)