Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

СУВИТА

БРАШНО Т-500, ИНТЕГРАЛНО ПЧЕНИЧНО БРАШНО СО СОНЧОГЛЕДОВИ СЕМКИ, ПЕКАРСКИ КВАСЕЦ, ГОТВАРСКА СОЛ, РАСТИТЕЛНО МАСЛО, ПОДОБРУВАЧ (соино брашно, материја за спречување на згрутчување, емулгатори, декстроза, материи за третирање на брашно, бабрено пченично брашно, ензими)