Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

СКАНДИНАВСКИ

ПОВЕЌЕЗРНЕСТА СМЕСА (дробени житарки (рж, пченица, овес, јачмен, хелда, просо), интегрално пченично брашно, дехидрирано кисело ржано тесто, семе од сончоглед, гриз, ленено семе, брашно од слад од рж, готварска сол, шекер), БРАШНО Т-500, ПЕКАРСКИ КВАСЕЦ