Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

РУСКИ

БРАШНО Т-500, РЖАНО БРАШНО, МАРМАЛАД, ЈАЧМЕНОВ И ПЧЕНИЧЕН СЛАД, ПЕКАРСКИ КВАСЕЦ, ГОТВАРСКА СОЛ, ФОРШРИТ (прежелатинизирано пченично брашно Т-1600, киселина Е-330, регулатор на киселост), ГЛУТЕНСКИ ДОДАТОК (пченичен глутен, агенс за третирање на брашно,ензими), РАСТИТЕЛНО МАСЛО