Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

ПОГАЧА МАЛА

БРАШНО Т-500, ЈАЈЦА, РАСТИТЕЛНО МАСЛО, ПЕКАРСКИ КВАСЕЦ, ШЕЌЕР, ГОТВАРСКА СОЛ, ПЧЕНКАРЕН ПОСИП (обработени пченкарни зрна), СУСАМ, ЛЕНЕНО СЕМЕ, ПОДОБРУВАЧ (соино брашно, материја за спречување на згрутчување, емулгатори, декстроза, материи за третирање на брашно, бабрено пченично брашно, ензими), АРОМА