Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

УНГАРСКИ

БРАШНО Т-500, РЖАНО БРАШНО, СЛАТКА СУРУТКА, ПЕКАРСКИ КВАСЕЦ, РАСТИТЕЛНО МАСЛО, ГОТВАРСКА СОЛ, ПРЖЕНО РЖАНО БРАШНО (бабрено пченично брашно Т-1600, јачменов слад, пржено пченично сладно брашно), ПОДОБРУВАЧ (соино брашно, материја за спречување на згрутчување, емулгатори, декстроза, материи за третирање на брашно, бабрено пченично брашно, ензими)