Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

ЗЛАТЕН ЛЕБ

БРАШНО Т-500, ЗЛАТЕН ЛЕБ ГРОФОВСКИ (екструдирана пченична прекрупа, пченично брашно, бабрено пченично брашно Т-550, ржано брашно Т-1250, готварска сол, пченично сладно брашно, јачменово сладно брашно, сладен екстракт (јачменов слад, вода), пченичен глутен, суво пченично кисело тесто (пченично брашно Т-1050, стартер), декстроза, ензими), ПЕКАРСКИ КВАСЕЦ