Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

ЃЕВРЕК ПЧЕНКАРЕН

БРАШНО Т-500, ПЧЕНКАРНА СМЕСА, РАСТИТЕЛНО МАСЛО, ПЧЕНКАРЕН ПОСИП, ПЕКАРСКИ КВАСЕЦ