Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

ЃЕВРЕК ИНТЕГРАЛЕН

БРАШНО Т-500, ИНТЕГРАЛНА СМЕСА, ПОСИП ДЕКОРАТИВ, РАСТИТЕЛНО МАСЛО, ПЕКАРСКИ КВАСЕЦ, МАРГАРИН (билни масти и масла 80%, вода, шеќер, готварска сол, емулгатор, лецитини Е-322, лимонска киселина, арома, бета каротен, конзерванс), ГОТВАРСКА СОЛ