Веќе 25 години на македонскиот пазар, добро позната пекарата и слаткара Специјал, ги освојува потрошувачите со нејзините вкусни специјалитети.

ГРИСИНИ

БРАШНО Т-500, ЈАЈЦА, МАРГАРИН (билни масти и масла 80%, вода, шеќер, готварска сол, емулгатор, лецитин Е-322, лимонска киселина, арома, бета каротен, конзерванс), КРАВЈО МЛЕКО, СУСАМ, ГОТВАРСКА СОЛ, РАСТИТЕЛНО МАСЛО, КИМ, ПРАШОК ЗА ПЕЦИВО